Door samen te werken met anderen, leer je veel over jezelf
Wie zijn eigen weg volgt, verdwaalt nooit

Aanbod

 

Werkwijze

TreeOnderwijsIdee richt zich op het geven van advies en het begeleiden van trajecten op maat aan scholen, kinderopvang, gemeenten en andere instanties die betrokken zijn bij de ontwikkeling van (hoog)begaafde kinderen. In overleg wordt bekeken waar de behoefte van uw organisatie ligt om zo samen tot een passend aanbod te komen.

Ons doel is de ontwikkeling van (hoog)begaafde kinderen naar een hoger niveau te tillen. We gaan binnen uw organisatie aan de slag met het vergroten van kennis, we bieden daarnaast praktische handvatten zodat er de volgende dag al een start gemaakt kan worden in de dagelijkse praktijk. Het borgen van deze kennis en de doorgaande lijn binnen uw organisatie staan bij ons hoog op de ladder. 

Wij vertellen u hier graag meer over tijdens een vrijblijvend gesprek.

Diensten

Onderstaande diensten zijn voorbeelden van wat TreeOnderwijsIdee u kan bieden. In overleg met uw organisatie kan gekeken worden naar wat passend is voor u.

  • Teamscholing: begeleiding op bestuurs-, school- of bouwniveau.

  • (Individuele) begeleiding van leerkrachten basisonderwijs, pedagogisch medewerkers of ouders.

  • Ontwikkeling van (spel)materialen. Indien nodig of gewenst, op maat.

  • Het verzorgen van lezingen en presentaties.

‚Äč

 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole live believing that it is stupid."

Alert Einstein

Albert Einstein