Bijna niets werkt goed top-down, behalve het goede voorbeeld

Materialen

Wij horen vaak dat er binnen het begeleiden van kinderen behoefte is aan theoretische kennis in combinatie met praktisch materiaal op het gebied van bijvoorbeeld executieve vaardigheden en mindset. Er zijn al verschillende materialen op de markt om hiermee aan de slag te gaan. Wij helpen u graag om binnen dit aanbod een keuze te maken die past bij uw organisatie.

Gepersonaliseerde materialen

De kracht van TreeOnderwijsIdee ligt niet alleen in het geven van advies en begeleiding op maat. Wij ontwikkelen ook materiaal wat perfect aansluit bij uw organistatie en bij de ondersteuningsvraag die er ligt. Wij vinden het een uitdaging om materialen op maat te ontwikkelen die in te zetten zijn tijdens het werken met (hoog)begaafde kinderen. Natuurlijk kunnen deze materialen ook ingezet worden voor andere kinderen met een vergelijkbare ondersteuningsbehoefte. De materialen zijn praktisch inzetbaar en makkelijk toegankelijk voor zowel u als het kind. We gaan graag in gesprek met u om de mogelijkheden te verkennen.

TreeBoomIdee

TreeBoomIdee

Een pot met 60 kaartjes vol stellingen, inspiraties en dilemma's op het gebied van hoogbegaafdheid, executieve vaardigheden en mindset

De kaartjes kunnen gebruikt worden om het gesprek met collega's uit de onderwijspraktijk aan te gaan. Zitten jullie op één lijn?
Voor ideeën m.b.t. het gebruik van de kaartjes, hebben we een gebruikershandleiding geschreven. Deze is hier te vinden.

Nu te koop voor €14,95 incl. btw 

Meer informatie of bestellen: info@treeonderwijsidee.nl 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

"We hebben we een studiedag gehad met het team waarbij we gestart zijn met het in beeld brengen van wat we allemaal al doen op het gebied van excellentie. Vervolgens hebben we gekeken waar onze talenten en valkuilen zitten op dit gebied en hebben we de mogelijke ontwikkelpunten voor volgend schooljaar bepaald. Het geheel werd op een goede manier begeleid door TreeOnderwijsIdee."

Het Toverkruid

Het Toverkruid